Para pak ditësh, transmetimi në media i një telefonate midis Ministrit të Shëndetsisë dhe një drejtori të shëndetsisë në Tropojë, më pas të pushuar nga puna, pati jehonë të madhe si në shtypin e shkruar, ashtu edhe në rrjetet sociale e në mbarë opinionin publik. Një jehonë e tillë dhe frutet e saj u pagëzuan me nxitim nga vetë ministri, apo “el ministro” sic etiketohet me satirë të mprehtë nga drejtuesit e një transmetimi televiziv, në rrjetin e tij facebook me metaforën “u mbars mali e polli një mi”, si për të thënë: u bë kaq zhurmë, po nuk u zbulua asnjë shkelje.

Florian N. 

Lëvizjet demografike të viteve ’90 ishin një fitore e madhe për Shqipërinë dhe shqiptarët, sepse pikërisht në atë moment njerëzit fituan lirinë për të zgjedhur për vendin ku ata mund të vendoseshin dhe të jetonin më mirë. 

Të dashur LIBRA,

Duke ju falenderuar për mbështetjen, duam t’ju informojmë se në vetëm tre javë kemi arritur të bëhemi afërsisht 4000 anëtarë të rregjistruar online, përmes faqes sonë libra.al, si dhe mijëra të tjerë të anëtarësuar me formularët tanë në letër, të cilët mund t’i shpërndajë edhe secili prej jush.