li

Vëndi im po zbrazet

Shqipëria po kalon momentet më të vështira në të gjithë historinë e ekzistencës së saj. Njërëz që shesin gjithçka dhe ikin duke lënë nga pas veç dëshpërim. Shpopullimi që po ndodh sot është më i madhi i të gjitha kohrave. Më i madh se ai kur erdhi turku. Më i madh se ai kur erdhi italiani apo gjermani. Më i madh edhe se vetë imagjinata e çdo studiuesi e historiani.

 Vendi im po zbrazet. 

100 000 fëmijë më pak në bankat e shkollës. Çdo ditë femijë të tjerë që ikin prej saj.