Gjithmonë kam shpresuar që një ditë do jetoja një jetë normale , në një vend të quajtur Shqipëri. Do të jetoja në një vend ëndrrash ku gjithmonë ka qenë një moto që na ka shoqëruar se "Shqipëria është një bahçe me lule "Shumë e bukur, por u ndryshua në "Shqipëria është një bahçe me Kanabis".

VOTA është arma paqësore me të cilën Libra do mund të shkundë demokracinë tonë të shpërfytyruar. Në këto dy dekada nuk kanë munguar tentativat për ta shpëfytyruar votën, denatyralizuar qëllimin,  reduktuar si një mall që shitet ose blihet. Në natyrën e saj vota nuk ka asnjë cmim, por përfaqëson dinjitetin e atij që e ushtron në mënyrë të lirë dhe të përgjegjshme.  Vetëm kështu ajo transformohet në të vetmen armë që disponon cçdo individ i këtij vëndi për të shkatërruar rendin e gjërave dhe duke i  hapur rrugën ndryshimit.