Leader! - nga Ergest Lekdushi

Fillimisht duhet të kemi të qartë se kush konsiderohet sot një leader. Për të shmangur cdo keq-interpretim, sot një leader nuk është ai që drejton, ai që e ka batutën në majën e gjuhës apo ai  që shkëlqen në ekran. Ky nuk është imazhi i një leader-i, por i atij  që rëndom e thërrasin "Shef" dhe që jo detyrimisht është mbartës i vlerave dhe vizionit që duhet të ketë sot një leader.