Ngjarje

Florian N. 

Lëvizjet demografike të viteve ’90 ishin një fitore e madhe për Shqipërinë dhe shqiptarët, sepse pikërisht në atë moment njerëzit fituan lirinë për të zgjedhur për vendin ku ata mund të vendoseshin dhe të jetonin më mirë. 

Ilirana Poci

“Ai që i bën më  të lehta gjërat e vështira, është vetëm mësuesi”,do të thoshte  Ralf Emerson, dhe kjo gjë të bën të  ndihesh krenar per profesionin më fisnik që ke zgjedhur, pikërisht profesionin e mësuesit.

Kujtim Vani

15 Tetor 2014

Bushati dhe Ministri i Jashtëm i Greqisë Venizelos takohen në Tiranë dhe ky takim mbyllet si pothuaj të gjithë takimet e mëparshme të dy përfaqësuesve ndër vite. Ca kërkesa të vakëta nga ana e Bushatit dhe me të vetmen marrëveshje të firmosur.

Të dashur LIBRA,

Duke ju falenderuar për mbështetjen, duam t’ju informojmë se në vetëm tre javë kemi arritur të bëhemi afërsisht 4000 anëtarë të rregjistruar online, përmes faqes sonë libra.al, si dhe mijëra të tjerë të anëtarësuar me formularët tanë në letër, të cilët mund t’i shpërndajë edhe secili prej jush.